Het is zover: We zijn online en met “we” bedoel ik mezelf én mijn gidsen.

Hier op mijn nieuwe site kan je lezen wie ik ben, wat ik doe en wat ik voor jou kan betekenen. Ook wat spiritualiteit is en waarom het niet weg te denken is uit mijn leven, wat ik doe als Medium, Paragnost, Healer en Mindset Coach en wat dat nou eigenlijk inhoudt én hoe blij ik word van het helpen van mensen die zelf even niet bij het antwoord op hun vragen kunnen komen of vastzitten in een situatie.

In 2002 maakte ik, als spiritueel kunstenares, het schilderij ” The Naked Light” oftewel “Het Naakte Licht”, van een naakte Madonna die vol bewondering kijkt naar het licht dat uit haar hand komt. Gemaakt omdat ik, op een doordeweekse avond, voelde dat ik van de bank af moest komen en moest schilderen, niet wetend wat ik zou gaan maken. Ik werd geleid: kwasten met een verkeerde kleur verf vielen tot twee keer toe uit mijn hand! Ik had eigenlijk het gevoel dat ik maar wat deed.

Toen het schilderij die avond klaar was stond ik zelf verbaasd van het resultaat. Later die week heb ik nog enkele kleine nuances aangebracht en toen was het af. Het was een naakte Madonna geworden.
Niet veel later kreeg ik door van mijn gids dat ik deze “Madonna” zelf was.

"Het-Naakte-Licht"-www.morishart.nl

“Het Naakte Licht” www.morishart.nl

Ik kreeg als het ware toestemming van “boven” en mocht dus echt gaan werken met de healing energie en met mijn gave om energie te lezen bij anderen en te communiceren met de bovenwereld. Alleen had ik er de rust niet altijd voor: een gezin met drie kinderen slokt veel van je tijd op.

En dan jaren later, enkele opleidingen en ervaringen verder, is het in 2015 zover dat ik mijn praktijk kan openen als Medium, Paragnost, Trance Healer en Mindset Coach. Een hele mond vol. Ik ben er trots op. Voel je welkom en stel gerust je vragen.

Greetz, Mary