FAQ2017-04-25T17:55:49+01:00

Veel gestelde vragen

Wat is nu eigenlijk een medium?2017-04-25T18:06:34+01:00

Een medium is iemand die kan communiceren met overleden personen. Ieder medium werkt op zijn of haar eigen manier. Informatie kan verkregen worden door automatisch schrift, via bloemen of Tarotkaarten. Anderen werken via een foto of een voorwerp van de overledene. Dat kan een horloge of ring zijn. Dit wordt psychometrie genoemd. Weer andere mediums doen dit via helderziende waarnemingen. Er zijn mediums die tijdelijke toestemming geven om een overleden persoon in zijn of haar lichaam toe te laten om zo te kunnen spreken via het medium. Naast de verandering in de stem kan men dan vaak ook het lichaam van het medium zien veranderen in de lichaamshouding van de overledene. Dit noemt men een trance medium en deze vorm van mediumschap komt niet vaak voor.

Wat is nu eigenlijk een paragnost of helderziende?2017-04-25T17:53:41+01:00

Het woord paragnost is de aanduiding voor mensen die helderziend, helderwetend, helderhorend, heldervoelend en/of helderruikend zijn. Het is meestal ‘een combinatie van’. Sommige paragnosten zijn bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend, anderen zijn helderziend, helderhorend en helderwetend etc. De boodschappen worden vaak ook in combinatie doorgegeven. Zo kun je als paragnost bijvoorbeeld zien hoe een bepaalde situatie gaat verlopen en daarbij voelen hoe de persoon of personen in kwestie daarmee om zullen gaan en daarbij woorden horen die betrekking hebben op de situatie die men ziet en voelt.  Een paragnost heeft een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de mensen die hem of haar consulteren. Dit geldt uiteraard voor ieder persoon die een consult geeft in welke discipline dan ook. Een paragnost moet zich ‘leeg’ maken tijdens een consult. Hiermee wordt bedoeld dat hij of zij zijn eigen denken uit moet schakelen zodat er nooit een eigen mening kan ontstaan. Dit kan ruis veroorzaken. De eigen mening van de paragnost wordt immers niet gevraagd, hij of zij is enkel een doorgeefluik.

Heb ik de zekerheid dat een overleden dierbare ook door zal komen tijdens een consult?2017-04-25T18:04:29+01:00

Ik kan niets afdwingen en heb dus geen zeggenschap over het verloop van een consult. Jouw gidsen bepalen wie er door mag komen en wat er tegen jou gezegd mag worden. Ik ben alleen het doorgeefluik.

Ik wil geen contact met een overleden dierbare, kan ik dan toch op consult komen als ik vragen heb die niets te maken hebben met iemand die overleden is?2017-04-25T18:12:56+01:00

Soms vinden mensen het eng als ze weten dat er overleden dierbaren om hen heen zijn. Ik vraag dit ook altijd van te voren. Als je dit niet wilt weten of als je hier geen behoefte aan hebt dan wordt dit ook niet doorgegeven en dan concentreer ik mij alleen op de vragen die jij aan mij wilt stellen. Ik kan in het verleden, heden en mag soms ook in de toekomst kijken. Over elk onderwerp kunnen er vragen gesteld worden.

Wat is een healing?2017-04-25T18:22:00+01:00

Healing is het doorgeven van energie. Het helpt het lichaam om ons zelfgenezend vermogen te versterken waardoor fysieke, emotionele of mentale klachten kunnen worden verlicht.  De nadruk ligt op “doorgeven”. De persoon die de healing uitvoert staat in verbinding met een gids of een team. De energie kan worden overgedragen door middel van de handen van de healer die meestal op de schouders, rug of hoofd worden gelegd van de ontvanger. Ook is het mogelijk om zonder lichamelijk contact een healing in werking te zetten. Het resultaat kan direct of enkele dagen later optreden. Het wordt aangeraden om na een behandeling enkele uren rust te nemen en veel te drinken.

Op welke manieren kan ik een consult aanvragen?2017-04-25T18:34:08+01:00

Een consult aanvragen doe je via de CONTACT pagina of het telefoonnummer bovenaan de site.
Alle informatie over de diverse consulten en de tarieven kun je vinden op de pagina CONSULTEN

Is er een wachttijd voor een persoonlijk consult?2017-04-25T18:46:35+01:00

De wachttijd is ongeveer 1 week. Je kunt hier een afspraak maken: Contact

 

Klik hier voor de verschillende consulten
Go to Top