Alles is energie en energie gaat nooit verloren.

Nicola Tesla zei het heel vroeger al.
Energie kan je zien als een vibratie, trilling of frequentie en is zelfs te meten. Niet alleen licht en geluid hebben een energie frequentie maar eigenlijk alles wat je ziet en zelfs dat wat je niet ziet, zoals wifi maar zeker ook je gedachten! Er wordt gezegd: “Gedachten zijn krachten” denk daarom positief. En dat is ook zo.

Secrets-of-the-universe-energie-frequentie-vibratie

Energie, frequentie en vibratie

Zendmast.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt wordt opgeslagen in je celgeheugen in elke cel van je lichaam en dat straalt uit naar je aura. Als Medium en Paragnost kan ik “in tunen” op jouw energie/trilling/frequentie. Zie het maar als volgt: jij bent je zendmast en ik de radio, de ontvanger dus. Ik moet me dan wel op jouw frequentie afstemmen.

 

Energie vertalen.

Tijdens een consult krijg ik informatie en boodschappen door via mijn gids. Dat kunnen beelden, woorden en of gevoelens zijn. Aan mij de schone taak om dit goed te vertalen en aan jou door te geven. Op die manier kan ik je ondersteunen door antwoorden op jouw vragen te geven omtrent werk, relaties, gezondheid of overleden dierbaren. Ik kan geen antwoorden, of het laten doorkomen van overledenen, afdwingen.

 

Healing energie.

Als Trance healer help ik je om eventuele verstoorde energielijnen op te schonen. Dat kunnen lijnen zijn met familieleden maar ook (ex) geliefden, vrienden of collega’s. Daarnaast werk ik met universele energieën zoals Reiki en kan ik je een energie behandeling geven. Dit zorgt ervoor dat eventuele blokkades van energie in je lichaam worden opgeheven en de energie weer goed gaat stromen. Energie moet stromen namelijk. Je voelt je daarna weer energieker of juist rustiger, precies wat jij nodig hebt.

Wise-Healing-Lady

Maak een afspraak voor een healing

Emotie

Emotie is een hele mooie energie. Emotie staat voor: “Energy in Motion” oftewel energie in beweging en zoals ik al schreef: energie moet stromen! Dus voel en spreek je uit, lach, huil, schreeuw, stamp of dans alsof niemand je ziet, denk positief, wees dankbaar en vergeet vooral niet te genieten.

 

Lieve groetjes,

Mary